Ailelerin keyifli zaman geçirebileceği ve çocuklara özel eğlenceli etkinlikler, aktiviteler ve birbirinden eğlenceli seçenekler sunan Cevahir, tam size göre.

Çocuklarınızı mutlu etmek ve özel eğitim kadrosuyla geliştirirken eğlendirmek isterseniz, Cevahir Çocuk Kulübü’ne davetlisiniz.

Cevahir Çocuk Kulübü, çocuklara özel etkinlikler ve atölyeler düzenler. Çocuklarınız burada eğitici ve eğlendirici etkinliklerle dolu dolu bir gün geçirebilirler. Resim atölyeleri, el sanatları etkinlikleri, kukla gösterileri ve tiyatro oyunları gibi birçok aktiviteyle çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirmelerine yardımcı olur. Ayrıca, dans, müzik ve drama gibi sanatsal etkinliklerle de çocuklarınızın yeteneklerini keşfetmelerini sağlar. Bu sayede Cevahir’de geçireceğiniz zamanlar size kalır.

Cevahir’de ayrıca çocuklara yönelik eğlence alanları da bulunmaktadır. Oyun alanları, çocukların enerjilerini atabilecekleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sunar.
Ayrıca, Cevahir’de düzenlenen özel etkinlikler çocukların ilgisini çeker. Çocuklara yönelik tematik etkinlikler, canlı performanslar ve çeşitli aktiviteler, çocukların eğlenceli ve neşeli bir şekilde vakit geçirmesini sağlar.

Cevahir’in geniş restoranlar ve kafe seçenekleriyle de ailenizdeki herkesi mutlu edebilir, çocuklar için özel olan çocuk menüleri ve seçenekleriyle gittiğiniz her yer rahatça lezzetle buluşabilirsiniz. Çocuk dostu restoranlar, çocukların sevdiği yemekleri sunarken, oyun alanları ve eğlence aktiviteleriyle de hem sizler hem de onlar mutlu olurlar.

Cevahir, çocukları mutlu etmek ve onlara eğlenceli bir deneyim yaşatmak için birçok seçenek sunar. Cevahir Çocuk Kulübü, oyun alanları, özel etkinlikler ve çocuk dostu restoranlar, ailenizin hep birlikte keyifli ve unutulmaz bir gün ve hafta sonu geçirmelerini sağlar. Çocuğunuzla birlikte harika bir zaman geçirenler, Cevahir’den geçer.